Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne oppskriften er komponert av den kjente kokken Lars Barmen. Han vet hva nytelse er og deler den her med deg.
Vi byr på veldig mange oppskrifter på marmelader, gelé og syltetøy
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få ukens kake som nyhetsbrev
Sendt inn av Lars Barmen
Mostarda passer veldig godt til parmesan og andre oster, til kokt kjøtt og til andre kjøttretter.
Bringebær og rips sammen blir til et deilig syltetøy. Det tar deg maks 20 minutter. Dermed, avhengig av hvor mye du lager, har du syltetøy lenge.
Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.
Det er ikke alltid at påskelammet må komme som stek eller lår. Lammekoteletter et et fin-fint alternativ - særlig om det er få rundt bordet.
Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Med disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.
Reinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.
Akevitt, tranebærjuice og gingerale er en herlig leskende og lett krydret kombinasjon som kommer med smaksgaranti.
Få nyeste oppskrifter og nyheter rett i din innboks.
Legg oppskrifter i din egen kokebok og legg til dine egne notater og ingredienser.
Vi vet hva som er best til lammelår, spaghetti og grillet laks.
Se våre nyeste øl-, vin- og brennevinstester.