Speilegg i brødskiva lager du enkelt ved å stikke ut hull i skiven med glass eller pepperkakeform før steking. Deilig, godt og vakkert til frokosten.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Speilegg i brødskiva lager du enkelt ved å stikke ut hull i skiven med glass eller pepperkakeform før steking. Deilig, godt og vakkert til frokosten.
Denne retten med spansk omelett er både lettlaget og knakende god med chorizo og brokkoli.
Denne juicen inneholder stilkselleri, grønne epler og nykål. Det er kanskje litt uvante ingredienser i en juice, men den smaker kjempegodt.
Her en oppskrift på bruschetta med kremost, bønner, ertespirer og posjert egg. Det siste er mye enklere å få til enn du tror. Vi viser deg hvordan.
Med denne oppskriften på en ekstra mettende omelett med blomkål og cottage cheese trenger du faktisk ikke så mye mer enn brød ved siden av.
Har du forspist deg på rømmegrøt en gang, gjør du det ikke en gang til. I denne oppskriften er det brukt semulegryn som gir en lettere, men like kremte smak.
Denne supre oppskriften på skikkelig cowboy-mat, mat som hjelper mot både bondeanger og dehydrering. Her er oppskriften på Dagen-derpå-grøt.
Bakte egg er deilig og luksuriøs frokost. Denne varianten med Bimi® og syltede sennepsfrø er ekstra innbydende.
Å kunne lage en perfekt klassisk fransk omelett er det som skiller klinten fra hveten. Med så få ingredienser, kun egg og smør, er det ingenting å gjemme seg bak. Her er det teknikk og tålmodighet som gjelder.
Har avokadoen du har liggende blitt litt vel moden, kan du ovnsbake den sammen med eggene. Topp med tomater, urter, vårløk, bacon/facon, ost eller annet du trenger å få spist opp.
Franske bokhvetepannekaker eller Galettes som de kalles i Frankrike er like godt til frokost som til lunsj eller en lettere middag. En luksuriøs start på dagen som er enkel å lage til mange.
Enklere blir det ikke å lage perfekt eggerøre. Egg, salt og smør er alt du trenger for suksess. Dette smaker himmelsk.
Dette bakverket regnes som Georgias nasjonalrett og serveres gjerne til frokost med en kopp te.
Dette er en grunnoppskrift på smoothie som du kan endre på i det uendelige.