Frokost og brunsj

oppskrifter.webp

Har du lyst på en deilig frokost eller kan hende en brunsj? Da finner du mange oppskrifter her


Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne

  • 15 minutter

    Dette er en omelett som passer veldig godt til lunsj. Med camembert på toppen får du et herlig måltid.

  • 15 minutter

    Rømmegrøt er skikkelig tradisjonsmat. Om du ikke spiser det hver er uke er eksempelvis 17. mai, Olsok og Sankthansaften veldig gode anledninger. Her er den enkle oppskriften

  • placeholder
  • placeholder
    10 minutter

  • 10 minutter

    Har du blåbær i fryseren kan du trylle frem en herlig dessert på 10 minutter.

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • 5 minutter

    Denne smoothien lager du på maks fem minutter. Med banan og litt ananas er du i mål og kan nyte.

  • 15 minutter

    Har du ikke tilgang på skogsopp, kan du bruke sopp du for kjøpt i butikken. Eller du kan fylle den med litt sprøstekt bacon eller salt kjøttpålegg, oppskåret.

  • 10 minutter

    Denne omeletten kan du spise både varm og kald. Passer også godt på et koldtbord. Husk salat ved siden av.

  • 15 minutter

    Med denne oppskriften kan du servere taco til frokost, brunsj, lunsj eller middag.

  • 10 minutter

    Lag en omelett med rester av spekemat, ribbe eller annen julemat. Perfekt som frokost, brunsj, lunsj eller middag.

  • 10 minutter

    Så enkelt lager du pytt i panne.

  • 20 minutter

    Dette er en herlig omelett med hvitløk, rødløk, poteter og soltørkede tomater Denne omeletten lager du på 1-2-3, også fin å ha med i matpakken.

  • placeholder
    10 minutter

  • 15 minutter

    Skal du lage en virkelig spicy omelett, er det en meksikansk du skal lage. Bare følg oppskriften så forstår du hva vi mener.

  • 10 minutter

    Skal du lage omelett kan du starte med denne oppskriften. Deretter kan du fylle på med godsaker alt etter smak og behag.

  • 40 minutter

    Selvfølgelig kan du lage en omelett på få minutter. Skal du lage en slik det gjøres i Italia tar det mer tid, og ikke minst kan det være en måte å få omsetning på rester av grønnsaker.

  • 20 minutter

    Her er oppskriften til Jan Vardøens Eggs Benedict, en klassiker som består av posjerte egg, spinat og hollandaisesaus på en engelsk muffin. Vi bruker ristet brød.

Forsiden akkurat nå
Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 2

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker
Dagens rett

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker

Det er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du en mettende rett med bare noen få ingredienser
Dagens rett

Slik lager du en mettende rett med bare noen få ingredienser

Enkelt, velsmakende og kjernesunt er stikkordene for dagens supre oppskrift.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken