Sylt sennepsfrøene kvelden før servering. Bland eddik, vann, salt og sukker i et lite sylteglass og rør om til sukkeret har løst seg opp. Legg i sennepsfrøene og laurbærbladet, skru på et lokk og sett glasset i kjøleskapet over natten.
Forvarm ovnen til 180 grader med en langpanne på nest nederste rille.
Legg en toppet spiseskje crème fraîche i bunnen av fire små ildfaste former og knekk i et egg i hver. Strø over litt finhakket persille, en klype muskat og salt. Legg i et par Bimi®-stilker i hver og en spiseskje til med crème fraîche.
Sett formene i langpannen og hell i nok kokende vann til vannbadet når 1/3 opp på kanten av formene. Stek dem i 15-20 minutter til eggehviten er stekt, men eggeplommen fortsatt er rennende. Løft formene veldig forsiktig ut av vannbadet og sett på tallerkener.
Stek brødskivene i en stekepanne med smør på middels varme til de er gylne og sprø på hver side og skjær dem i pinner.
Server eggene toppet med litt ekstra persille, syltede sennepsfrø og en klype chili. Brødpinnene legger du ved.
Her finner du mange grønnsaksretter som smaker veldig godt
På jakt etter flere oppskrifter med egg? Sjekk her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig