Denne retten må du virkelig prøve. Ovnsbakte krepsehaler og asparges vil gi deg en smaksopplevelse
Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
Denne retten må du virkelig prøve. Ovnsbakte krepsehaler og asparges vil gi deg en smaksopplevelse
Sjøkrepsen er ekstra godt. Norske er i en klasse for seg. Nyt denne luksusen så ofte det er mulig. Her får du oppskriften på hvordan du serverer den gratinert.
En oppskrift vi har fått fra Lyngørporten. Den er absolutt verd å prøve.
En kremet krydret saus passer veldig godt til ulike typer fisk eller skalldyr, eller kjøtt som kylling eller svin. Her har du en oppskrift med reker som du kan servere etter 30 minutter.
En herlig match mellom to av havets delikatesser. De får følge i panna av skinke og andre godsaker.
Denne indiske retten går også under navnet Malabar Jhinga Kadhi som er en fyldig karrigryte med reker fra det smaragdgrønne og varme Malabar på sørkysten av India.
Legg ferske kamskjell på grillen og server med den deilige puréen vi anbefaler.
Du kan pannesteke hummer også med mange godsaker til.
Her får scampien seg en plass i høyden, og kan skue ned på en basilikumsjø. Over seg får den deilig appelsinsaus. Alt hviler på en toast.
Fisken kan stekes med eller uten skinn. Den kan også grilles. Smaken sitter i tilbehøret av blåskjell- og epleragu samt potet- og pancettaterrine.
Scampi og bayer det smaker herlig sammen. Når alt er klart skal du spise de med fingrene.
Kamskjell er en av våre fremste delikatesser, de trives også med "enkelt" tilbehør som rødbeter.
Krepseterrine er kanskje ikke det du lager så ofte. Derfor skal du lage denne deilige retten
Lag en herlig rett med lett skummet auberginesuppe og med frikasse med norsk kongekrabbe. Selvfølgelig skal du ha kantareller i.
Her har Feinschmecker-kokkene lekt seg med kongekrabbe og gitt den asiatiske aromaer å bryne seg på. Noe som tilfører kongekrabben en ny horisont.
En deilig kombinasjon av våruller og krabbe og en saus som kommer til skape glede rundt border.
Dette er en uvanlig, men enkel, hummerrett som vekker beundring i sin spennende presentasjon.
Kamskjell tåler en del smak i tilbehøret som i denne oppskriften.
Har du reker til overs etter helgen, eller noen på lur i fryseren. Eller fikk du tak i noen fra fiskedisken som du har lyst til å gjøre en litt annen vri med enn bare majones og sitron? Da skal du prøve denne oppskriften.
Her får oppskriften på en rett med ingredienser du kanskje aldri ville trodd ville passe sammen. Det gjør hummer, oksetunge og skogssopp til de grader.