Trekk nudlene i varmt vann i 5-6 minutter. Ikke la vannet koke, da blir nudlene grøtaktige.
Forvell kålen med halvparten av ingefæren og bland med nudlene og noen dråper soyasaus. Stek gulrøtter og paprika i ingefær og chili. Forvell spinaten.
Legg et vått kjøkkenhåndkle over deigflakene så de holder seg fuktige og myke. Legg frem alle ingrediensene. Kongekrabben renses og deles opp etter fibrene.
Ta ett flak av gangen og legg ingrediensene midt på. Rull fra ett hjørne til det motsatte, ca halvparten av flaket.
Pensle egg på endene på hver side og brett inn sidene. Fortsett å rulle.
Pensle egg på spissen til slutt og rull ferdig. Egget fungerer som lim. Legg på stekefat.
Pensle rullene med rapsolje og stek på 200 grader i 25-30 min eller til de er sprø.
Tips:
Du kan fint bruke vanlig krabbe.
Server med soyasaus blandet med sesamolje, chili og vårløk. Eller velg en ferdig søt chilisaus.
Prøv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene
Lekre oppskrifter for et bugnende koldtbord
Lyst til å lage en annen rett med krabbe? Vi byr på mange andre
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig