Strutseving:
Kok i (lettsaltet) vann i 7-8 minutter. Ha i et dørslag og skyll i iskaldt vann. La dryppe godt av. Like før servering stekes strutsevingene i smør/olje i et par minutter, dypp over soyasaus og chiliflak.
Pasta:
Kok pasta al dente eller følg bruksanvisningen på pakken. Ha pastaen i en varm bolle og vend inn smøret, hold varm fram til servering.
Skrell rekene - kok eller stek dem om du bruke scampi (som på bildet). Da kan du gjøre det i samme panne som du tilberedte strutsevingene.
Bland reker og strutsevinger inn i pastaen. Smak til med salt og pepper og sitronsaft.
Bruk appen Sanke, for å finne ut hvor du kan plukke strutseving
Her er alt du behøver å vite om pasta
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig