Bruker du ferske kamskjell starter du med å åpne og rense skjellene.
Fryste kamskjell legger du i en bolle, lar dem tine i kjøleskap og renne av seg på tørkepapir.
Legg i asparges og la dem koke i ca. 1-2 minutter. Avkjøl i iskaldt vann og rett før servering varmer du aspargesene i litt smør i en panne.
Ta kamskjellene opp av marinaden og la dem renne av seg på tørkepapir. Ta vare på marinaden til du skal lage saus.
Stek kamskjellene raskt i stekepanne eller på grill, ca. 30 sekunder på hver side.
Tilsett matfløte og la den koke litt inn.
Pisk smør inn rett før servering og smak til med salt og pepper.
Server stekte kamskjell med saus over, og asparges og salat ved siden av.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig