I denne kaken kan du samle to meget gode ingredienser. Både eple og ost. Dermed har du noe du kan servere til alle.
I denne kaken kan du samle to meget gode ingredienser. Både eple og ost. Dermed har du noe du kan servere til alle.
Dette er kanskje ikke den eplekaken du pleier å bake. Legg til dadler og du får en ny opplevelse
Eplekake blir vi aldri lei av. Denne gangen matcher vi eplene med en gjærdeig og smaker til med kanel. Noe som aldri blir feil.
En myk og deilig eplekake med pinjekjerner som smaker godt til kaffen eller som dessert. Bak flere mens du er i gang og frys ned.
Denne deiilige eplekaken serveres lunken med pisket krem og is.
Eplekake med rom-rosin er kanskje ikke den eplekaken du du har forsøkt før. Det bør du.
Denne eplekaken kan du både ha ved siden av en kopp kaffe eller nyte den som en dessert.
Hvem kan motstå en eplekake med sesamfrø, pinjekjerner, marsipan og aprikos? Følg oppskriften så får du se.
Disse eplemuffinsene smaker herlig. Det du legger på toppen er avgjørende. Det kan du lage med de fleste frokostblandinger av det sprø slaget,
Alle elsker muffins. I denne oppskriften har vi blandet inn eple og det kommer du til å like.
Lag en eplepizza som er en variant av eplekake. Den skal bakes i langpanne og nytes lun med vaniljeis.
Eplekake er alles favoritt, og denne er raskere å lage enn mange andre. Og den smaker himmelsk.
En enkel, men likefull smakfull terte som du kan lage i flere etapper. Følg oppskriften og du blir overbevist.
De norske eplene er ikke bare gode å sette tenna i. De er ypperlige i desserter og kaker som i denne epleterten med vaniljekrem.
Brødpudding i festdrakt er smaksatt med sitron og bringebær, og fylt med vaniljekrem.
Sommersmaken er sikret for denne festkaken med rabarbrasyltetøy, bringebærmousse og en fluffy marengssmørkrem.