Brødpudding i festdrakt er smaksatt med sitron og bringebær, og fylt med vaniljekrem.
Brødpudding i festdrakt er smaksatt med sitron og bringebær, og fylt med vaniljekrem.
Denne massive kokoskaken er inspirert av en som stjernekokken Thomas Keller har gjort legendarisk.
Selv om denne desserten er mer enn søt nok, kan den med fordel serveres med mer søtt i form av iskrem.
Denne britiske pubklassikeren med dadler som hovedingrediens lager du enkelt hjemme.
Kombinasjonen av de to favorittkakene brownie og cookies er selvsagt ingen klassiker. Men du verden så godt.
I motsetning til de fleste andre (norske) ostekaker er den stekt, og uten bunn.
Bunnen er laget av kakerester. Bedre unnskyldning kan du ikke få for å lage og nyte denne festen av en ostekake.
Denne sjokoladekakener både vegansk og raw - altså ikke stekt. Den smaker som konfekt og kan serveres som dessert.
Baked Alaska, Omelette Norvegienne, Omelette Surprise eller alle navn som brukes om denne franske klassikeren "stekt iskrem".
Sarah Bernhardt-kaker kommer i mange versjoner; noen bruker kransekakemasse som bunn, mens andre bruker skåldete mandler, altså marsipan.
Salt karamell smaker helt nydelig og er perfekt tilbehør til alt fra pannekaker til is.
Disse cookiesene signert mesterkonditor Sverre Sætre, lærte han å lage da han jobbet hos Dandelion Chocolate i San Francisco.
Gjørmekake forbinder de fleste med noe annet, men det er det amerikanske navnet på denne type kake. Uansett navn, den skal være klissete.
Gresskar er utmerket i kaker, også til andre formal enn den klassiske gresskarpaien. Gresskar gjør sjokoladekaken ekstra saftig og holdbar.
Disse eplemuffinsene smaker herlig. Det du legger på toppen er avgjørende. Det kan du lage med de fleste frokostblandinger av det sprø slaget,
Galette er en fransk bakst som kan anta mange former, alt fra Bretagnes berømte til ulike typer terte med eller uten fyll.
Salt, søtt, myk og sprøtt. Det er vinneroppskriften på denne desserten som blir ekstra godt med norske epler.
Opp-ned plommekake med høstens plommer er herlig å servere til kaffen eller som dessert. Den smaker best lun med vaniljesaus, pisket krem eller is til.