Temperer honningen slik at den blir flytende. Pisk egg og honning til middels eggedosis. Smelt smør og rør inn melken. Bland mel, bakepulver og krydder og tilsett vekselvis med smør/melk.
Ha i havregryn.
Tips:
Lettkokt eller store havregryn gir litt ulikt resultat. De siste gir mer krønsj og struktur.
Fordel blandingen i seks porsjonsformer - eller en rund og smurt paiform.
Del pærene i to og ta ut kjerne og stilk. Du kan godt beholde skallet. Skjær pærene i tynne skiver og trykk dem ned i deigen.
Smelt smør og rør inn honning. Pensle med dette og stek i ovnen ved 175 grader i 45 minutter.
Tips:
Du kan godt tilsette 2 dl grovhakkete valnøtter, pecannøtter, mandler eller hasselnøtter.
Her finner du mange andre deilige desserter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig