Hell røren i en langpanne dekket med bakepapir.
Stek sukkerbrødet midt i ovnen ved 200 grader i ca 8 minutter.
Hvelv kaken over på et matpapir/pakepapir som er drysset med sukker. Trekk bakepapiret av kaken. Bakepapiret løsner lett hvis det pensles med kaldt vann.
Smør syltetøy jevnt utover hele kaken, men ikke på den ene langkanten som blir den ytterste kanten i rullen. Rull kaken sammen på langs. Arbeid raskt slik at kaken ikke stivner og blir vanskelig å rulle.
Rull bakepapiret litt stramt rundt kaken og la kaken ligge til den er avkjølt.
Hell i fromasjen og la kaken stå kaldt til fromasjen er stiv.
Ta den ut av formen og sett kaken på fat. Pynt den gjerne med frukt som passer til yoghurtsmaken.
Og her finner du deilige bløtkaker
Du kan også bake de saftigste boller med disse oppskriftene
Har du heller lyst til å bake en annen kake er det veldig mange oppskrifter her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig