Brioche er fransk bakst med masse egg og smør. Det gjør den saftig og smakfull. Ha på syltetøy, marmelade eller appelsincurd.
Brioche er fransk bakst med masse egg og smør. Det gjør den saftig og smakfull. Ha på syltetøy, marmelade eller appelsincurd.
Dette langpannebrødet er nesten en rett i seg selv. Du trenger bare litt spekeskinke og en salat ved siden av.
Du kan lage et deilig brød med epler i. Men ikke bare det, du skal ha i både nøtter, sitronsaft og sitron skall og mer til.
Fougasse er på en måte franskmennenes focaccia, denne oppskriften blir ekstra smakfull med ansjos eller bacon.
Husker du hvordan bestemors smultringer smakte? Deilige er vi sikre på. Her har du oppskriften hun sannsynligvis brukte.
Sveler er skikkelig kosemat formet som små pannekaker. Ikke veldig ulike amerikanske pannekaker.
Her er oppskriften på et grovbrød med ekstra god smak. Du skal nemlig ha i valnøtter, linfrø og solsikkefrø. Alle vil elske dette brødet.
Deilig brød som nesten er en rett i seg selv. Passer veldig godt til turmat, eller som tilbehør til grillmat, spekemat eller pasta.
I Tyskland kalles de for Berliner Pfannkuchen. Du lager de selvfølgelig selv. Vi lover at de smaker mye bedre enn de du får kjøpt på supern.
Ikke rosinen i pølsa, men rosinen i pannekaka. Når du lager pannekaker med rømme blir de litt syrligere og her er et supert eksempel med både rosin og ost
Piroger er russernes svar på pizza eller samosa. De kan fylles med det meste. I denne oppskriften er det lettlaget kjøttfyll. Har du ikke tid å vente på at deigen heves, kan du bruke ferdigdeig fra butikken. Det blir ikke helt det samme, men fyllet gjør susen.
Hvitkål i dumplingene er noe ukrainerne elsker. Du bør prøve de også til kveldskos eller som nistemat.
I Russland lager de mange varianter av pirog. Denne oppskriften har vi brukt fisk. Du kan bruke den til kveldskos eller som turmat.
Forsøk denne varianten av pannekaker. Du blir garantert fornøyd
Dette saftige greske bondebrødet er bakt dels med surdeig.