Vil du ha mye smak ut av ribba skal du forsøke å langtidssteke den. Det tar noen timer. I mens kan du lage tilbehøret. Her får du fremgangsmåten.
Hvem har ikke smakt det deilige mørke brødet som våre naboer i sør baker. Ikke noen i veien for at du kan bake det her hjemme. Her er den enkle oppskriften
Blåmuggost er en flott ingrediens som gjør seg veldig godt i pai. Husk at mange av disse ostene er salte. Pai med skinke og blåmuggost blir en slager.
Ertesuppe er utrolig godt og med litt ekstra rotgrønnsaker blir den bare enda bedre. Du kan servere den til middag eller ha den med på termosen.
Her lager du alt i en gryte som så får lov til å passe seg selv. Så kan du bruke tiden til andre ting. Lammegryte er tingen. Og husk, jo lengre den får stå å godgjøre seg på svak varme, jo bedre blir den.
Denne oppskriften er en av de mest barnevennlige som finnes. Et supert alternativ midt i uka. Prøv ostegratinerte grønnsaker og fisk i form.
Lag en veldig rask lapskaus med med lam i. Følg den enkle oppskriften og du kan servere etter en halvtime.
Denne viltgryten med litt ekstra smak blir det avsetning på. Den er overraskende rask å lage.
Denne omeletten er det kjapt å lage. Med ost og tomatsalsa vil alle rundt bordet smile.
Du bør prøve denne retten med squash. I denne oppskriften gir vi den selskap av karbonadedeig og noe de fleste av oss spiser daglig. Slik blir den enda bedre. Her er oppskriften.
Trøndersodd er ikke bare en rett. Her er en oppskrift på slik de lager den i Nord-Trøndelag.
Denne oppskriften er kjapp som få. Og riktig velsmakende.
Kveite er en delikatesse Her serverer vi saftige fileter med hjemmelaget hollandaisesaus og aspargesbønner.
Det blir full fest selv på en hverdag med denne veldig tradisjonelle oppskriften med fersk torsk med bacon og gulrotstuing.