- Pannekakerøre:
Hell hvetemel i en bolle. Tilsett litt melk om gangen og rør godt. Rør til slutt inn egg og salt. - La røren hvile mens du lager kjøttsaus og hvit saus.
- Kjøttsaus:
Hakk løken. Varm olje i pannen og stek løken forsiktig. - Brun kjøttdeigen og tilsett tomatpuré. Tilsett de øvrige ingrediensene og bland alt godt sammen.
- La kjøttsausen småputre til sausen tykner, ca 15 min.
- Sett stekeovnen på 220 grader.
- Hvit saus:
Varm opp 3 dl melk. Shake resten av melken sammen med melet (syltetøyglass har tett lokk) og rør dette i melken. - Kok opp og smak til med salt og pepper. Tilsett 2/3 deler av osten.
- Pannekaketårnet:
Stek pannekakene. Legg sammen tårnet på et ildfast fat eller i en ildfast form. - Først pannekake så kjøttsaus og hvit saus, til alt er brukt opp og tårnet er passe høyt. Dryss til slutt på resten av osten.
- Sett pannekaketårnet lavt i ovnen ved 220 grader i ca 10 minutter, til osten er gyllen.
Tips: Det smaker godt med en frisk, grønn salat til.