Disse luftige rundstykkene er enkle å lage av fint hvetemel, vann, salt og gjær. De smaker aller best nybakte med pålegg, eller til middag.
Denne retten kan lages så hot du bare ønsker deg. Knallgodt smaker den uansett. Overraskende lett og rask å lage er den også.
Du lurer kanskje på hvordan du skal gjenskape restaurantfølelsen rundt spisebord? Med denne oppskriften kommer du et langt stykke på vei med steinbitfilet på glasert endive med spekeskinke, appelsinvinaigrette og skum.
Ishavsrøye er en veldig delikat og god fiskesort som med jevne mellomrom er å finne i fiskedisken. Har du selvfisket røye i fryseren, kan du selvsagt bruke det.
Ingefær er et krydder som passer godt til fisk, særlig en fisk som sei som har mye smak. Du lager retten på 30 minutter.
Sett tennene i disse deilige sprø krokettene og kjenn smaken av parmaskinke og cheddar samtidig. Du blir nødt til å lage mange. Server med god salat og brød.
Her er en enkel oppskrift på Kimchi som er Koreas nasjonalrett. Den består for det meste av fermenterte grønnsaker. Her finner du hvordan lager den.
Denne supre oppskriften på skikkelig cowboy-mat, mat som hjelper mot både bondeanger og dehydrering. Her er oppskriften på Dagen-derpå-grøt.
Denne oppskriften er som skapt for familieselskaper hvor du vil unngå å lage en spesiell dessert for dem som ikke skal ha melk. Du skal lage risdessert med kokosmelk.
Du kan neppe servere noe bedre til kaffen enn myk mørk nugat. Du lager den selv med denne oppskriften.
Pepperkakekake er en herlig kake med nøttebunn, smørkrem og pepperkakepynt. Denne vil garantert slå an i juleselskapet, både hos barn og voksne.
Javisst kan du ha salt pålegg på vafler. Det vet alle som bor nord i landet. Og i Østfold hvor vafler erstatter lompe til pølsa.
Alle elsker brownie og alle elsker ostekake. Med denne oppskriften får du begge deler. Her er oppskriften mange vil dele med deg.