- Rens reker. Hvis du bruker rå scampi, husk å fjerne tarmen ved å skjære et snitt langs ryggen.
- Stek pølsebitene i litt olje i en stor stekepanne eller jerngryte. Ta ut av pannen og sett til side.
- Ha i litt mer olivenolje og stek hakket løk, paprika og hvitløk i den samme pannen.
- Tilsett ris og paprikapulver, pepper, oregano, timian og laurbærblad, rør godt og tilsett deretter kraft, vann, tomatpure, chilisaus, hakkete tomater og selleristilker i biter.
- Kok opp og la småkoke i 20 minutter eller til risen er gjennomkokt. Tilsett så de rensete rekene. Hvis de er rå trenger de noen minutter å bli gjennomkokt på. Hvis du bruker kokte reker, skal de bare bli varme. Ta kjelen av varmen og server.
Tips: Hvis pølsene ikke er sterkt krydret, kan du tilsette en finhakket rød chili for ekstra pønsj.
Flere retter med pølser finner du her