Du må prøve lammekjøtt i pizzaen. Det setter en ekstra spiss på den som du kommer til å elske.
Du må prøve lammekjøtt i pizzaen. Det setter en ekstra spiss på den som du kommer til å elske.
La barna ha det litt moro med dekorering av sine egne pizzaer. Det er nemlig porsjonspizza som serveres i denne morsomme oppskriften.
Ishavsrøye er en delikatesse. Den blir deilig når du griller den hel. Dessuten skal du servere den med potetpuré og tomat og fennikel saus.
Ingenting er så godt som en gryte med ishavsrøye, blåskjell og reker. I denne oppskriften bruker du fiskekraft som du får oppskriften på. Du kan også bruke fiskebuljong.
Som carpaccio er tunfiskkjøttet ytterst godt. Har du ikke har forsøkt deg tidligere anbefaler vi deg sterkt at du prøver.
I Bologna lages retten selvsagt ikke av kjedelig kjøttdeig fra supern og en boks med tomatpuré, men av en rekke ingredienser som får lov til å godgjøre seg en stund før den serveres som en dam midt i en ring av pasta, helst av typen tagliatelle.
Innbakt pizza er kjempegodt og med bolognese blir den enda bedre. Her er oppskriften.
Masse grønnsaker og godt kjøtt er en god start når du skal tilberede Gulasjsuppe. Her er det bare å kutte opp ingrediensene og frese i vei.
Dette er en enkel rett og som samtidig smaker veldig godt. Du får også oppskriften til hjemmelaget tomatsaus og selvfølgelig kjøttfyllet.