Slik lager du din egen barbequesaus som garantert smaker en den du får kjøpt ferdig.
Slik lager du din egen barbequesaus som garantert smaker en den du får kjøpt ferdig.
Lammeribbe egner seg, som alt annet lammekjøtt, ypperlig til grilling. Tilbehøret kan være små nypoteter med en klatt smør og en kvast timian og en cæsarsalat.
Denne grillsausen er en favoritt til svinekjøtt, ribbe og kyllingkjøtt.Det vanligste er å pensle kjøttet etter steking eller mens det grilles.
Her er oppskriften på en maderiasaus som er rask og enkel å lage. Du kommer helt sikkert til å bli fornøyd med resultatet.
Thousand Island er en klassiker blant dressinger som er lett å lage. Den passer til såvel salat, burger og reker.
Portvinssaus er en klassiker. Om du bruker fløte skal portvinen i fra begynnelsen, mens vinen skal i til slutt om du dropper fløte og lager den litt mer moderne.
Server deilige nachos med spennende saus. Alle vil ha. Det kan vi garantere.