- Brun smøret til kjøttsausen i varm panne. Ha i kjøttdeig og chilipepper og smuldre kjøttdeigen med en gaffel mens den brunes. Tilsett rosiner og mais og smak blandingen til med salt og pepper.
- Lag tomatsausen:
Mos tomater, løk, chilipepper, hvitløk og tomatpuré til en jevn saus i en foodprocessor. - Smelt smøret i en kjele. Tilsett tomatmosen og la det koke ca. 5 minutter.
- Visp sammen egg og fløte i en bolle. Visp inn 1 spiseskje av tomatsausen og hell blandingen i den varme tomatsausen under konstant røring. Varm sausen nesten til kokepunktet. Den må ikke koke etter at eggeblandingen er tilsatt.
- Bland ca. 1/4 av tomatsausen med kjøttfyllet. Fordel dette på lompene, rull dem sammen og legg dem tett sammen i smurt form.
- Hell resten av tomatsausen over lompene, dryss på osten og gratiner retten i stekeovnen.
Dryss over rosmarin ved servering.
Prøv disse oppskriftene på enchilada