Julens saftigste og mest krydrede lengde. Sett fram og la gjestene bryte av stykker selv. Farlig god!
Julens saftigste og mest krydrede lengde. Sett fram og la gjestene bryte av stykker selv. Farlig god!
Gulrotrullekake er en fantastisk kombinasjon av to favorittbakverk. Den er så saftig at den med fordel kan bakes dagen i forveien.
Sitronfromasj med salt crunch er en frisk avslutning på festmåltidet. Lag sitronfromasjen dagen før, og smuldre crunchen over og pynt med revet sitronskall rett før servering.
Modne pærer er perfekt i en kake som denne. Resultatet er en supersaftig og holdbar kake.
Alle husker bestemors berømte eplekake. Her har du oppskriften og kan gjenskape gjelden ved å kjenne den herlige smaken.
En saftig og smakfull julestjerne laget av hvetedeig med fyll av mørk sjokolade, appelsin, rørsukker og kanel.
Det tar litt tid å lage disse snurrene, men det er vel verd investeringen. Det blir en stor porsjon og snurrene kan fint fryses.
Muffinsene har et søtt fyll med smak av kokos og er pyntet med glasur av mørk sjokolade.
Karlsbaderboller lages med en litt fastere deig enn vanlige boller. Her er de fylt med rabarbra.