- Sett ovnen på 200 °C varmluft.
- Visp egg og sukker til luftig eggedosis. Tilsett olje. Bland hvetemel, bakepulver, natron og alt av krydder, og vend det inn i røren.
- Skyll, skrell og riv gulrøttene fint. Vend dem deretter inn og rør til røren er glatt.
- Kle en stekeplate med bakepapir og hell i deigen. Stek rullekaken i ca. 5-7 minutter midt i ovnen til kaken er gjennomstekt.
- Gjør klart et bakepapir med sukker og legg det på et kjøkkenhåndkle.
- Ta rullekaken ut av ovnen og vend den direkte over på bakepapiret med sukker. Trekk av bakepapiret som rullekaken ble stekt på, og rull kaken inn i kjøkkenhåndkleet. Den vil da ikke så lett sprekke. Avkjøles helt.
- Lag klart fyllet. Visp smøret i noen minutter. Tilsett melis og vaniljesukker og visp sammen. Vend inn kremosten og visp glasuren godt. Tilsett limeskall og limesaft.
- Stryk fyllet over den avkjølte kaken og rull sammen til en rullekake. Skjær rullekaken i biter før servering.
Hvis du heller vil bake vanlig gulrotkake, har vi mange oppskrifter å velge mellom