Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Få kaker smaker så mye sommer som denne. Oppskriften er såre enkel. Slik lager du kirsebærkake på fransk vis.
Her får hvalbiffen følge av så mye godt at alle du serverer denne retten til vil ha mer.
Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.
Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.
Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Med disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.
Reinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.
Det er ikke alltid at påskelammet må komme som stek eller lår. Lammekoteletter et et fin-fint alternativ - særlig om det er få rundt bordet.