StreetFood på sitt beste! Dampede, myke buns fylt med svinekjøtt braisert mørt i porter og andre godsaker. Serverer du dette til dine gjester høster du garantert masse skryt.
Blåskjell er fastfood og betyr at du får fest midt i uka. Med safran blir middagen enda mer eksklusiv, men fortsatt rimelig.
Lam er populært i mange land , slik som på Sicilia der denne retten henter sin inspirasjon fra.
Tror du at sei bare kan serveres med løk? Du tar feil. Prøv denne oppskriften og med kald agurksuppe og bli overbevist om noe annet.
Å gratinere blåskjell tar litt lengre tid enn å bare dampe dem. Men med den smakskraftige sausen til forstår du at det er verd tiden.
Steinbit er en fiskesort som også fiskevegrere kan like. Men får du ikke tak i steinbit, kan du godt bruke torsk, lysing, sei. At fisken er mager, er en fordel siden det er hele poenget med å spekke.
Kremet sellerirotsuppe med sprøstekte selleristrimler blir en deilig rett enten du setter den på bordet eller heller den over på en termos og tar den med på tur.
Dette er kaken for den som elsker cappuccino. Du lager den på en drøy halvtime hvis du følger vår oppskrrift.
Kveite er kanskje den flotteste fiskesorten du kan ønske deg på kjøkkenet. Prøv denne oppskriften der olivenoljesaus, saltkokte småpoteter og gulrotpuré slår følge.
Selvfølgelig skal kaken du baker til påske være gul. Denne er enkel å få til hvis du følger vår oppskrift.