Slike grillspyd vil alle ha når du soyamarinerer steinbit. Pass på å ikke salte for mye siden soyasaus jo er ganske salt. Enkelt hvis du følger vår oppskrift.
Slike grillspyd vil alle ha når du soyamarinerer steinbit. Pass på å ikke salte for mye siden soyasaus jo er ganske salt. Enkelt hvis du følger vår oppskrift.
Her har lammekjøttet erstattet storfekjøtt i en fransk klassiker, boeuf bourgignon.
Enklere og mer smakfullt måltid kan du knapt lage på 15 minutter. Laks egner seg ypperlig til grillspyd med andre godsaker i tillegg.
Helstekt svinefilet er herlig når du tilfører fruktig tilbehør og appelsinsaus. Følg oppskriften og du kan servere en suksess.
Coq au vin, med opphav fra Burgund, er en svært smakfull gryterett. Hovedingrediensen i denne oppskriften er kylling, rødvin og en masse annet snadder.
Kan du tenke deg noen bedre enn kveite. Når du plusser på med sherry og grønnsaker blir det et herlig måltid.
Skal du gjøre skikkelig stas på karbonadene skal du bruke bacon i dem og på dem.
Dette er verdensberømt fransk klassiker. Den er velsmakende og kraftig. Egner seg godt for tilberedning på forhånd. Varmes opp før du serverer. Da blir den faktisk enda bedre.
Hvalbiff smaker himmelsk. Marinerer du den i rødvin når du enda større høyder. Følg den enkle oppskriften.
Du skal bruke kalvekjøtt i en ragu. Ragu betyr kjøtt skåret i terninger kokt i saus. Det blir en rett med deilig smak på både kjøttet og sausen.
Du må prøve denne oppskriften på stekt lammelår. Med tilbehøret blir det en smaksopplevelse.