Den flotte faste skreifileten kommer ekstra godt til sin rett når den serveres oppå en smaksrike fiskesuppe.
Oppskriften du her får servert var bidrag i konkurransen "Årets kokk 2006" og er signert Geir Skeie. En skikkelig hot pot på norsk og selvfølgelig med kveite.
Denne retten klarer du og dine neppe å motstå etter å ha laget den første gang. Med blåmuggost og forskjellige ristete nøtter kan vi love deg en smaksopplevelse.
Ha røkt ishavsrøye i blomkålsuppen og du får en smaksopplevelse av de sjeldne.
Den milde fisken og det syrlige tilbehøret, både i form av surkålen og smørsausen, er forfriskende og svært smakfull.
Her får røya følge av både gnocchi, salviesmør og ristet sopp. Alt lager du til selv.
I denne oppskriften får polenta følge av all den spiselige soppen du finner i skogen, kjøper eller har fryseren og blir en deilig grøt.
Her er Petter Lossius. Finalist i oppskriftkonkurranse med kveite-