Kombinasjonen av deilige grønne ingredienser og skalldyr er knallgod. Du trenger bare litt brød ved siden av. Her er oppskriften.
Kombinasjonen av deilige grønne ingredienser og skalldyr er knallgod. Du trenger bare litt brød ved siden av. Her er oppskriften.
Med denne enkle oppskriften vil du imponere også de kresne med dine kokkekunster. Festgryte med kyllinglår blir garantert en suksess.
Få ting smaker bedre enn en skikkelig lammestek. Når du tillegg fyller den med sennep og persille når steken nye høyder.
Skal du ha venner på besøk anbefaler vi deg sterkt denne deilige retten med lam. Du får garantert jubel rundt bordet.
Denne sausen er enkel å lage, men det går ikke utover smaken. Bruk den både til fisk og kjøtt.
Choronsaus er en béarnaisesaus som er tilsatt litt tomatpuré. Den smaker deilig til for eksempel en kalkunfilet i kombinasjon med skalldyr.
Det finnes knapt noe bedre på sensommeren enn krabbe. Når du lager en herlig salat av den blir den raskt familiens favoritt.
Dette lammespydet er uhyre enkelt å lage, men ikke mindre smaksrikt av den grunn. Prøv denne oppskriften.
Blåskjell og pommes frites - moules frtes - er en belgisk storfavoritt. Her er oppskriften.
Dette er snadder for alle, store som små. For deg som grillmester overbeviser du i løpet av 20 minutter.
Her får du oppskriften på en enkel sjysaus med pepper. Sausen er anvendelig til mange retter.
I kveld blir det biffsnadder. Og selvsagt er det bearnaisesaus til. Eller bearnes som ordboka vil ha oss til å skrive. Uansett dette smaker kjempegodt.
Provenceinspirert laks er en så smaksrik rett at du glemmer helt laksens hverdagslige stempel. Frisk hvitvin i glasset bidrar ytterligere.