Renskjær og del kjøttet opp i litt store terninger. Rens småløkene og skjær paprika og squash i biter.
Tre vekselvis kjøtt og grønnsaker på spyd. Pensle med olje og dryss over knuste laurbærblader og basilikum.
Grill lammespydene i ca. 5 minutter på hver side.
Kjøp gjerne lammelår i skiver og renskjær i terninger.
Tre på grillspyd sammen med det som står i oppskriften over, eller ta det du har i kjøleskapet. Enkelt og greit til hverdagsgrilling, men passer også godt som festmat.
Mange herlige oppskrifter med lam
Her kan du se hvilke deler av lammet som passer til hvilke retter
Mange lammeretter fra hele verden finner du her
Her kan du se hvilke deler av lammet som passer til hvilke retter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig