- Hakk løk og hvitløk og ha det i en kjele sammen med rødvin, kraft og balsamico.
- La sausen koke inn til omtrent det halve.
- Sil fra løken og pisk inn smør.
- Smak til med salt og pepper.
Har du lyst på en annen saus kan du velge blant mange her
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Slik lager du enkelt rødvinssaus på bare 15 minutter.
Har du lyst på en annen saus kan du velge blant mange her
Sendt inn av Apéritif
Dette er en nydelig pastasaus, som også kan brukes til laks og kjøtt.
Fiskesaus med paprika er deilig til hvit fisk, men prøv den også til lyst kjøtt som kylling, kalkun eller svin.
Sausen er veldig tykk og passer meget bra til Lasagne Verde Bolognese. Den karamelliserte løken og blandingen av forskjellig kjøtt gir en utrolig rikhet, fylde og balanse i sausen.
Dette er viner som franskmennene helst vil ha for seg selv.
Les hele sakenJura-chardonnay med eller uten bobler til utrolig gunstig pris er velkomment i januar.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenEn virkelig smakfull og delikat suppe er midtpunktet på middagsbordet i dag. Med eller uten spekeskinke som tilbehør.
Les hele sakenPå Bar Amour kombinerer Carlos de Medeiros norske råvarer med portugisiske innslag i en fine dining-setting. Det gjelder også drikkemenyen. Det ga en Michelin-stjerne etter ett års drift.
Les hele saken