Lekkert servert røkt kolje med mye fin smak. Retten passer til lunsj eller som en lett middagsrett. Escalivada er opprinnelig en katalansk rett som passer til både kjøtt og fisk.
Lekkert servert røkt kolje med mye fin smak. Retten passer til lunsj eller som en lett middagsrett. Escalivada er opprinnelig en katalansk rett som passer til både kjøtt og fisk.
Denne retten med en våre favorittfisker er det den kjente kokken Trond Moi som har kreert.
Laks passer perfekt med eksotiske krydder og tilbehør. Den sterke currypasten blir dempet av den litt søtlige kokosmelken. Dette blir en suksess på middagsbordet.
Du kan lage risotto i uendelig mange varianter. Her en forseggjort sådan med deilig tilbehør som spekeskinke, røkelaks og asparges.
Gjøkalven er ett type kjøtt med lavt jerninnhold som gjør det ekstra mørt. Med trøffelsaus og jordskokkpuré har du en rett som kommer til å imponere de fleste.
En deilig rett med uer du må prøve. Og med alt det gode tilbehøret blir det garantert en suksess.
At ikke suppe er mettende, er denne kraftpakken motbeviset til. Hvis du lager en stor porsjon kan du ha suppen over flere dager - eller fryse ned overskuddet.
Lammekjøtt er det lett å få tak i. Renskåret kjøtt fra låret er godt og mørt og trenger ikke så lang varmebehandling. Lammesauté med kantareller er perfekt når du er skrubbsulten.
Skal du lage noe skikkelig fransk skal du bruke denne oppskriften på fransk lammegryter. Følg oppskriften og du blir en suksesskokk.
Italienskinspirert kyllingrett med både parmaskinke og deilig risotto. Oppskriften får du her.