Du skal fylle kyllingfilet med friske urter og brie og før du pakker den inn spekeskinke og legger dem på grillen.
Du skal fylle kyllingfilet med friske urter og brie og før du pakker den inn spekeskinke og legger dem på grillen.
Pai frister alltid, og her får du en klassisk oppskrift som alle kan klare. Den passer ypperlig på koldtbordet.
Burger eller taco? I dag behøver du ikke velge en gang. Trår du til med hjemmelagde burgerbrød og egenmekket dressing, blir det fest i stua med Tacoburger.
En perfekt match til krydderstekt laks er ovnsstekte grønnsaker. Det hele får følge av deilig krydder som gjør at det sparker litt fra i smaksløkene.
Akevitt og sild hører sammen. Her får silda følge av akevitten i samme krukke.
Reinsdyrkjøtt er noe av det beste norsk natur kan by på, og fileten er det beste av det beste. Hvis du i tillegg lager portvinsaus er middagen en suksess.
Svinenakke er i løpet av kort tid blitt en av de mest populære stykningsdelene av svinet. I denne oppskriften urtebaker vi den og har rotgrønnsaker til.
På jakt etter turmat? Da skal du lage disse kjøttbollene av lam som er perfekte også som tapas.
En av de aller flotteste matfiskene er piggvaren. Når den kommer på bordet er det duket for fest. Får du ikke tak i alle ingrediensene, kan du lage din egen vri.
Tapas kan du lage av det meste. Vi vil at du skal prøve å lage de av kylling. Garantert suksess.
Denne lettvinte salaten kan også brukes som forrett eller som en deilig lunsj.
Wok er enkelt som bare det. Woksausen fikser du raskt selv. Bare prøv denne oppskriften med svinekjøtt og sukkererter.
Seibiff med løk er nødvendigvis ikke så traust som mange tror. Det er bare se på denne oppskriften hvo seien får følge av blomkålkrem, syltet og sprø løk.
Dette er en måte å lage en blåskjellrett på som du garantert vil gjenta.
Finn frem leirgryta å la den komme til heder og verdighet igjen. Gi den et besøk med kylling og andre godsaker. Dermed har du et måltid som nesten lager seg selv.
Dette er en utmerket restematoppskrift - særlig etter jul - og som kan utvikles videre i den retningen du selv foretrekker.