Du kan kjøpe ferdige kalkunbiffer eller skjære dine egne fra en kalkunfilet. Byggryn med urter og saus med ingefær, hvitløk, soyasaus og granateplekjerner er deilig tilbehør.
Du kan kjøpe ferdige kalkunbiffer eller skjære dine egne fra en kalkunfilet. Byggryn med urter og saus med ingefær, hvitløk, soyasaus og granateplekjerner er deilig tilbehør.
Gravlaks er en av de store klassikerne på mange festbord her i Norge. Prøv å grille fisken og server den med en frisk potetsalat. Dette er smaskens.
Panna cotta er manges favoritt som dessert. Uten tvil en stor suksess som avslutningen på et måltid. Her har du oppskriften.
Sourmix er en vanlig baringrediens som gir drinken en søt syrlig smak. Lær hvordan du kan lage din egen.
Dette er spennende måte å tilberede torsken på. Reker og ris og mye annet snadder setter smak du vil sette pris på.
Lag denne retten der det faste fiskekjøttet av skrei blir pakket inn i myke friskere og skarpere smaker. Det er en god match. Det blir det sikkert over middagsbordet også.
Denne varianten av fondue er en sveitsisk spesialitet. Det er så sosialt å sitte rundt bordet og kose seg med denne retten.