Denne gode klassikeren går aldri av moten og ingen blir lei. En rekecocktail er en nydelig liten rett som passer godt som forrett.
Denne gode klassikeren går aldri av moten og ingen blir lei. En rekecocktail er en nydelig liten rett som passer godt som forrett.
Dette er et søtt-syrlig og deilig alternativ til marmelade. Lemon curd, eller sitronsmør, er deilig både som pålegg og som fyll i kaker.
Gulrot og appelsin gjør ikke bare denne marmeladen gylden, men også velsmakende. Deilig som pålegg brødskiva. Du kan også bruke den til kakefyll, tilbehør til stekt kylling, kalkun eller skinke.
Står orientalsk på menyen må dressingen stå i stil. Denne oppskriften må du bruke.
Skal du ha en skikkelig dressing til hamburgeren? Da skal du satse på denne oppskriften. Garantert suksess.
En enkel eplesalat som er rask å lage. Smaker deilig til både kjøtt og fisk. Passer er ekstra god til grillmat.
Denne salaten er veldig god til en tapasbuffet eller som erstatter for poteter og grønnsaker som tilbehør til kjøttet. Følg den enkle oppskriften.
Hamburger er manges favoritt. Dette er oppskriften på hvordan du selv lager alt, også dressingen.
En forrett er forutsetning for en festmeny Vi foreslår pepperristet kongekrabbe på hvitløkstoast med avokadopuré, mango og laksekaviar. Her er oppskriften.
Forutsetning for en skikkelig festmeny er en forrett. Vi foreslår lakseconfit med rødvinskokt småløk og safrankrem. Her er oppskriften.