- Skjær noen hakk i fettranden på kotelettene, da blir det lettere å steke dem jevnt. Krydre kotelettene med salt og pepper.
- Brun kotelettene på sterk varme i en stekepanne med nøytral olje, 2-3 minutter på hver side. La kotelettene ettersteke på svakere varme i ca. 5 minutter.
- Hot kålsalat:
- Skjær hodekål og rødløk i strimler. Rens chili og skjær den i skiver.
- Fres chili og spisskummen raskt i en stekepanne med litt olje. Ha strimler av hodekål og rødløk i pannen og fres til grønnsakene er møre, 4-5 minutter. Smak til med salt og litt sitronsaft
- Server stekte koteletter av svin med hot kålsalat.
Tips: Chili renser du ved å dele de i to på langs, fjern stilk, frø og skillevegger, og skjær den opp i skiver. Bruk gjerne engangshansker når du renser chili.
Flere lekre oppskrifter på koteletter finner du her