Avkjøl dette og ha fløten i. Sikt i krydder, bakepulver og det meste av melet. Rør alt sammen til en jevn deig. La deigen stå kaldt lengst mulig.
Kjevle deigen ca 3 mm tykk og stikk ut hjerter.
Legg hjertene på et stekebrett med bakepapir og stek dem på midterste rille i stekeovnen ved 180 °C i ca. 8-10 minutter.
Når hjertene kommer ut av ovn stikker du et hull i dem mens de enda er myke. Avkjøl kakene på rist.
Ha glasuren i en sprøytepose med en liten rundt tyll/tipp og sprøyt på pynt.
Et hjerte er alltid enklest å pynte når det ligger opp ned. Er du høyrehendt start med å legge kantglasur på venstre halvside av hjertet først før du legger kantglasuren ned på andre siden.
Sprøyt så perler på utsiden av denne kanten. Kanten skal legges ca ½ cm innenfor pepperkaken.
Til slutt skriver du alle tall fra 1-24 inni hjertene. Fest hjertene med pyntebånd på en krans.
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Her får du svært så praktiske kokketips