Skjær fisken i fire jevnstore stykker. Legg skinke rundt hele fiskestykket. Legg fiskestykkene på aluminiumsfolie, drypp olje over.
Rør sammen olje, sennep, honning og sitronsaft og hell det over grønnsakene - bland godt.
Sett formen med grønnsakene på grillen først, de trenger 10-12 minutter. De kan også stekes i ovnen ved 180 grader. Det tar 25-30 minutter.
Legg fisken på et stykke aluminiumsfolie smurt med olje på grillen eller i pannen og stek den i 6-8 minutter. Snu fisken ofte.
Server fisken på en seng av grønnsaker, pynt med grønt og server godt brød til.
Tips: Her kreves det tynne skiver av en ekstra god spekeskinke. Fisken beholder smak og saftighet når den bakes pakket i skinke.
Her finner du mange deilige retter med kveite
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig