Denne bakte ostekaken skiller seg ut med chevre og de posjerte pærene.
Denne bakte ostekaken skiller seg ut med chevre og de posjerte pærene.
Den søritalienske chilipølsen nduja setter sitt særpreg på denne torskeretten.
Nydelig vegansk dip med ovnsbakt paprika, valnøtter og en liten touch hvitløk.
Lavalkoholdrinker smaker noen ganger mer enn de med full styrke. Bare prøv denne.
Sild på pizzaen er en måte å få folk til å spise mer av denne lekre delikatessen.
Reker i tacoen er perfekt sommermat. Og et godt alternativ til rekesmørbrød.
Denne lettlagde sitronkaken er en nytelse som du må prøve. Den er frisk og god, og det perfekte følge til en espresso.
Tacorester til frokost er ikke bare digg, det er også prima matredding. Her løftes tacorestefrokosten til et helt nytt nivå!
Vintertorsk og skrei i særdeleshet kjennetegnes av sin fasthet og kritthvite kjøtt. En drøm å leke seg med på kjøkkenet og å sette tennene i for alle rundt bordet.
Skagenrøre er en kjempegod skalldyrsalat som du skal legge på en toast. Du kan også bruke den på koldtbordet eller som en forrett med litt salat til.
Når den kalde Skagenrøren møter glovarm bakt potet, blir det fest. Du bruke andre og rimeligere ingredienser i røren. Og kanskje toppe med et stykk grillet fisk i stedet.
Denne rabarbrapaien er ikke bare frisk. Den er også god og sprø. Dessuten har den ekstra sunne ingredienser.
Å ha pizzabunner eller pizzadeig i fryseren er for mange en overlevelsesstrategi. I dag er det røkelaks som får æren å toppe pizzaen.
Denne marmeladen må du lage. Den smaker herlig på brødskiva.
Bak plommer i ovnen og du får en nydelig dessert som er rask å lage. Her har vi laget en kjempegod "krem" av yoghurt og hakket mynte, men den kan varieres i det uendelige.
Denne luksuriøse oppskriften blander to av de deiligste sjømatrettene; skagenrøre og lobster roll. En enkel rett for dager du virkelig skal flotte deg.