Jianbing er en typisk kinesisk gatemat som ofte spises til frokost.
Jianbing er en typisk kinesisk gatemat som ofte spises til frokost.
Til denne populære salaten som er det perfekte tilbehør til spareribs, er det best å bruke små (sylte)agurker, men også vanlig slangeagurk går fint.
Med koreansk glaze blir spareribsen ekstra smakfull og saftig. Prøv det du også.
Dette er nam hverdagsmat! Sprøstekte kyllingspyd i en fyldig peanøttsaus med smak av ingefær serveres med en enkel agurksalat og luftig aromatisk ris. Her kan du bruke ingefær- og hvitløkspurè for en rask, enkel og god middag.
Med aromatiske krydder fra Schezuan provinsen i Kina og smaksrik høyrygg får du en nydelig nuddelsuppe med mørt kjøtt, herlig kraft og friske urter. Dette er en real smaksbombe av en suppe som virkelig varmer!
Congee er kinesernes svar på risgrøt. Den serveres ikke med sukker og kanel, men med salt tilbehør. I denne oppskriften er grøten smaksatt med kyllingkraft og toppet med sprøstekt kjøttdeig, posjert egg og ingefær.
I denne smaksrike oppskriften serveres helstekt flankestek med grillet rosenkål, blomkålpuré og chiliolje. Et deilig festmåltid på den litt lettere siden, men som ikke sparer på kruttet.
Ssamjang er en deilig saus/dressing som du lett blander sammen og perfekt til koreansk ribbe.
Dette måltidet er så smaksmettet som det kan bli. Unn deg en slik fest før juletradisjonene overtar alt.
Denne coleslawen passer så godt til koreansk ribbe. Sørg for å skjære/rive ingrediensene slik at stavene blir tynne og delikate.
Det er lett å bli hekta på deilige Wontons! Wonton kan både kokes, dampes og friteres, spises i suppe eller slik som her i chilisaus. Lag opp en stor porsjon når du først er i gang og frys ned resten til noen virkelig gode middager fremover.