Franskmenn elsker pateer. Her er en oppskrift med laks som du helt sikkert vil like.
Gni kalvesteken inn med salt og pepper, brun den raskt i smør i gryta. Slå på vann og fløte, og etter ca. 1 ½ time har du en herlig rett å servere.
Japan er nok best kjent for sin sashimi og sushi. Den klassiske sukiyakien, ofte kalt Japans nasjonalrett anbefaler vi deg absolutt å prøve. Lettlaget er den også.
Når butikkhyllene bugner av fersk skrei til hverdagslige priser prøv denne oppskriften. Den er faktisk både enkel og kjapp å lage.
Fisken du skal tilberede nå er uten tvil mange nordmenns favoritt. Når den får følge av et annet lite sjødyr og en deilig saus vil du opplagt lage retten flere ganger.
Matjessild er en delikatesse. Du finner den i frysedisken i velassorterte butikker. Prøv Marinert matjessild med grillet paprika. Her er oppskriften.
Reinsdyr er noe av det mest eksotiske kjøttet vi har her i Norge og som vi blir misunt av verdens beste kokker. Reinsdyrstek med tyttebærsaus er noe du må prøve.
Her det spagetti med tilbehør og saus som smaker herlig. Bare følg oppskriften så vil du forstå hva vi mener. På 15 minutter kan du servere.