Tataki er den japanske teknikken hvor fisken bare så vidt får en stekeflate. Den passer veldig godt på fet fisk. Sammen med den lette sausen, får du en enkel og svært smaksrik rett.
Tataki er den japanske teknikken hvor fisken bare så vidt får en stekeflate. Den passer veldig godt på fet fisk. Sammen med den lette sausen, får du en enkel og svært smaksrik rett.
Kamskjell er herlig. Med chili, hvitløk og asparges løfter du dem ytterligere. Denne oppskriften må du prøve.
Du må prøve helstekt rype. Med pastinakkpuré og trøffelsjy bli det en herlig søndagsmiddag.
Reinsdyr er noe av det beste som kommer fra norsk natur. Denne kombinasjonen er det sødmefylte kjøttet med kantareller, skorsonerrot og kaffesjy er sublim.
Carpaccio av kveite kan bokstavelig talt kalles rå nytelse. Du serverer retten med en saus av honning og soya.
Det tandre kyllingkjøttet får ekstra drahjelp av bacon i denne retten. Grønnsakstallerkenen kan du sette sammen akkurat som det passer deg.
Wok er enkelt som bare det. Woksausen fikser du raskt selv. Bare prøv denne oppskriften med svinekjøtt og sukkererter.
Denne retten kan du forenkle ved å kutte ut sausen hvis du har dårlig tid. Skal du bruke den i festlig lag, må du ha den med.
Hvem kan si nei til en varm fiskegryte? I denne oppskriften bruker du foruten grønnsaker også chili og hvitløk. Gled deg.
Laks og frisk og syrlig og litt skarp sennepssaus blir til et deilig måltid. Bare følg den enkle oppskriften og du vil imponere alle rundt middagsbordet.
Tomatsaus kan du lage på mange måter. Denne oppskriften er ekstra god og passer perfekt til kyllingretten vi anbefaler deg.
Det mange gode oppskrifter på bacalao. Her har du oppskriften på hvordan de lager den i Lofoten.
Inviter til et skikkelig festmåltid med denne smaksrike vrien på kveite med rekesaus, tomat og basilikum. Mer smaksrikt enn dette skal vanskelig gjøres.
Få ting smaker bedre enn en skikkelig lammestek. Når du tillegg fyller den med sennep og persille når steken nye høyder.