Lammefileten er den aller edleste delen. Det er ikke mye filet hvert dyr gir, derfor må vi spare delikatessen til de beste middagene. Så er du så heldig å ha selvplukket sopp i fryseren, er det dette du skal bruk den til.
Lammefileten er den aller edleste delen. Det er ikke mye filet hvert dyr gir, derfor må vi spare delikatessen til de beste middagene. Så er du så heldig å ha selvplukket sopp i fryseren, er det dette du skal bruk den til.
Du må ikke trene til Birken for å klare denne. Birkebeinerpizzaen kan alle klare å lage. Den er lett å lage og smaker fantastisk.
En deilig kombinasjon av laks og scampi som du skal tre på spyd. Men ikke bare det. Du skal ha saus til og du skal lage en marinade.
Steinbit er en av våre aller beste matfisker Denne enkle, men velsmakende oppskriften kan bli familiens nye fiskemiddagsfavoritt. Prøv med stekte grønnsaker og ostesaus
Tataki er et japansk ord for fisk som blir stekt eller kokt raskt på sterk varme. Dermed blir innsiden fremdeles rå. Sammen med den syrlige og sterke sausen blir det garantert en smaksopplevelse..
Er det ikke utrolig hvor mange deilige retter du kan lage med utgangspunkt i kyllingbryst? Prøv bare denne fristende oppskriften.
Skal du lage virkelig tradisjonsmat må du prøve lettsaltet lammekjøtt og kålrot og raspeball som tilbehør. Her oppskriften på det hele,
Hovedingrediensen til denne retten som er inspirert av svenskenes favorittjulemiddag.
Her en litt annerledes måte å steke ribba på, nemlig i melk. Kjøttet blir mørt og saftig. Kraften kan du bruke til en deilig saus.
Andebryst tilberedt på den rette måten smaker fantastisk. Den retten med en deilig risotto og gulrotpuré blir et festmåltid.