En deilig vegetarrett der stilkselleri spiller hovedrollen.
Å lage fiskematen selv er lett som bare det. Du trenger faktisk ikke ha blender eller foodprocessor for å få et godt resultat.
Puré av grønnsaker er mesterkokkenes triks for å gi en rett ekstra farge, smak og en annen konsistens.
En eksklusiv rett på grunn av kongekrabben. Til gjengjeld får du mye smak og en rett som er veldig rask å lage med tagliatelle og sopp.
Prøv Torsk Pommes Anna med rødvinsaus, sellerirot, jordskokk og gulrot. Selleriroten setter en egen og deilig smak på oppskriften. Her er den.
Å lage fiskeboller er veldig enkelt. Her har vi gitt dem litt ekstra krydder som gir deg og dine et lite kick. Og med salaten blir det herlig måltid.
Det er lite som skal til for å gjøre en av de mest utskjelte middagsrettene om til et festmåltid. Prøv denne spennende oppskriften med kveite, sennepssaus og olivenbrød.
Ovnsbakt kveite er en herlig rett å servere gjester. Denne oppskriften hjelper deg å lage tilbehør som eplesmørsaus, byggrisotto og gulrotpuré.
Pasta carbonara er manges favoritt. Prøv den med torsk og bacon til. Her er oppskriften som løfter pastaen.
Her får du en oppskrift som tar torsken til nye høyder. Fisken får følge av burgundersaus. Det blir et festmåltid.
Laks er så langt fra kjedelig, og det er en fisk du kan bruke til en rekke retter, også de mest feststemte som denne.
Her får breiflabben følge av kål som skal stekes og en spennende crème fraîche.
Dette er oppskriften på en spennende suppe med sei, gulrot og ingefær. Suppe er enkel og smakfull mat som varmer både til lunsj og middag.
Torsk er en av våre flotteste råvarer fra havet. Bare litt hjemmelaget potetstappe og pesto, og vips så har du en rett alle vil slåss om siste biten av.
Stekt kveite med kantarellstuing, saltbakte poteter og blåbærsaus. Denne oppskriften kommer til å sette fart i smaksløkene.