Provenceinspirert laks er en så smaksrik rett at du glemmer helt laksens hverdagslige stempel. Frisk hvitvin i glasset bidrar ytterligere.
Provenceinspirert laks er en så smaksrik rett at du glemmer helt laksens hverdagslige stempel. Frisk hvitvin i glasset bidrar ytterligere.
Servert på denne spesielle måten vil alle elske denne oversette delikatessen av gratinert klippfisk.
Frikassé er skikkelig retromat, og morsomt å servere både til unge, som vil oppleve det som noe helt nytt, og til de litt eldre. Kjempelett og rask å lage.
Denne retten finnes det trolig like mange oppskrifter på Janssons fristelse som det finnes svensker. Her er en av oppskriftene alle vil like.
Gravlaks er en av de store klassikerne på mange festbord. Prøv å grille den og server med en frisk potetsalat til. Garantert suksess.
Gravlaks er en av de store klassikerne på mange festbord her i Norge. Prøv å grille fisken og server den med en frisk potetsalat. Dette er smaskens.
Det finnes knapt en oppskrift på potetsalat som er enklere og raskere å lage enn denne.
Denne retten er komponert av kjøkkensjefen på restauranten 4 Roser i Harstad.