Skjær breiflabben i 4 jevnstore stykker, dryss dem med salt og pepper og brun dem raskt over middels høy varme på begge sider i litt nøytral olje.
Skru ned varmen, tilsett en skje smør og stek fisken ferdig ca. 2 min på hver side.
Brun kålen i olje og smør, smak til med salt og pepper.
Kok gulrøttene i ganske lite vann med en skje smør i ca. 2 min, rør inn finhakket gressløk ved servering.
Smak crème fraîche til med sennep og salt.
Legg opp fisken på en seng av stekt kål, legg på gulrøttene og sett topper av crème fraîche rundt.
Tips: Du kan også bruke vanlig hodekål til denne retten, den har bare litt tykkere blader og er ikke like søt på smak.
Mør og saftig breiflabb får du bare hvis du ikke steker den for lenge og ved for høy temperatur.
Se våre andre oppskrifter på breiflabb
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig