Har du tatt vare på restene etter en kalkunmiddag kan du lage en deilig smaksrik suppe. Du skal bruke blant annet skroget sammen med restene av kjøttet, og selvfølgelig andre godsaker.
Kyllingfileten pakker du inn i litt butterdeig med litt ost. Deretter lager du den nydelige madeirasausen.
Lag et skikkelig rakfisklag. Rakfisk skal lukte lett syrlig og modent, men likevel friskt, omtrent som en godt lagret ost. Her rakefisk på tradisjonelt vis.
Pastaplatene har nok en lengre historie enn de fleste er klare over. Her får du en oppskrift med lasagne med pesto og brokkoli.
Andebryst kan lages med forskjellig tilbehør. I denne oppskriften er mangosausen med å gjøre måltidet til en virkelig fest
En slik eggepanne blir alltid godt mottatt. Du kan servere den som tapas eller til koldtbordet. Dryss gjerne litt parmesan på toppen.
Hvis du aldri har smakt annet enn smaksfattig påleggstunge plastpakket fra kjøledisken, har du noe godt i vente hvis du prøver denne krøllen på tunga.