Å lage suppe på blomkål er intet hokus pokus. Imidlertid kreves det av deg som kokk at du er med på spillet når det gjelder tilleggsingrediensene.
I denne oppskriften blander vi kjøtt fra land med kjøtt fra havet. Kalvesteik egner seg ypperlig med tunfisksaus. Det er bare å følge oppskriften frem til et herlig måltid.
Her skal koteletten under lokk, altså brasseres, sammen med grønnsaker. Men først skal de få værer alene i panna.
La seibiffen slippe løken og la den blomstre opp på ekte italiensk vis. Du får garantert suksess.
Kjøp inn en laksefilét eller to og gjør en ny oppdagelse med bruk av laks. Dette er virkelig snadder av ypperste slag sammen med den gode sausen vi anbefaler.
Hva med salat laget på egyptisk vis? Dette er en rett helt uten kjøtt. Likevel god og mettende.
Svinekam er en god gammel traver. Hvis du spekker den med estragon og legger til spennende grønnsaker får du en ny opplevelse av svinekjøttet.