- Dryss filetene med salt og pepper og stek dem raskt på begge sider i smør. Avkjøl filetene noe.
- Kjevle ut butterdeigplatene i ca. 3 mm tykkelse. Legg en filet på hver butterdeig
- Grønnsaksfyll: Varm olje i samme panne som du stekte kyllingen. Tilsett hvitløksfedd og sjalottløk. Stek raskt og ha i spinaten og la den smelte. Tilsett litt hvitvin og kok raskt opp.
- Legg litt grønnsaksfyll på hver filet.
- Brett butterdeigen over fileten og lim sammen med sammenpisket egg.
- Press kantene lett med en gaffel.
- Legg filetene på et smurt stekebrett og stek midt i ovnen ved 180°C i ca. 15 minutter til butterdeigen er gyllen.
- Server med noen av høstens grønnsaker, madeirasaus) og kokte poteter.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig