Står tapas på menyen, må du prøve denne oppskriften med leverpostei og tranebærgele. Garantert en suksess.
Står tapas på menyen, må du prøve denne oppskriften med leverpostei og tranebærgele. Garantert en suksess.
Dette er en av de beste dessertmoussene som finnes. Oppskriften er dessuten grunnsteinen for en lang rekke multeoppskrifter.
Denne kaken, eller pai om du vil, innbyr til sommerfest. Har du ikke friske jordbær kan du bruke fryste og bake den hele året.
Alle liker ostekake Her får du oppskrift med blåbær som løfter kaken til et nytt nivå.
Ostekake med gelélokk smaker fantastisk godt. Riktig nok tar det en del tid å lage den, men det har du igjen for.
Lag en deilig terrin med rakfisk. Sammen med purre, persillerot og seterrømme blir det en herlig rett. Her er den enkle oppskriften.
Her kan du overraske med en bløtkake litt utenom det vanlige. Med eggekrem og aprikos for kaken en helt spesiell smak. Bar følg oppskriften og du vil over få suksess.
Hvis du ikke har ferske multer, men i fryseren kan du lage iskaken med de deilige bærene hele året. Den får deilig sprø bunn, en fløyelsmyk iskrem.
Kransekake er kanskje festkaken over alle kaker. Den passer til 17. mai, bryllup, dåp, konfirmasjon, jul og de aller fleste festlige anledninger.