Til denne ostekaken trenger du en rund form, ca 24 cm i diameter.
Knus kjeksen, gjerne i en foodprosessor eller i en morter.
Tilsett smeltet smør og kjør eller rør til du får en jevn masse.
I mellomtiden visper du kremfløte stiv og blander det med kremosten. Visp videre til du får en godt blandet, luftig krem.
Kok opp vann og sitronsaft i en liten kjele. Klem vannet godt ut av gelatinen og smelt den i det varme sitronvannet.
Hell gelatinen i ostekremen mens du rører godt.
Fyll ostekremen i formen og glatt den ut på toppen.
Sett kaken kjølig slik at den stivner, i ca. 3 timer.
Ta kaken forsiktig ut av formen og pynt med friske blåbær.
Her du veldig mange oppskrifter på herlige kaker
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig