I kålruletter med kyllingkjøttdeig er hodekål erstattet med kinakål. Tradisjonell kjøttdeig er erstattet av kyllingkjøttdeig, slik at de blir lyse og delikate.
I kålruletter med kyllingkjøttdeig er hodekål erstattet med kinakål. Tradisjonell kjøttdeig er erstattet av kyllingkjøttdeig, slik at de blir lyse og delikate.
Legg fisken i en form og du kan trylle frem denne deilige retten med torsk eller skrei. Følg oppskriften og du er garantert suksess.
Dette er en oppskrift på fiskesuppe som du kommer til å få applaus for. Det er ikke så rart for med alle de deilige ingrediensene smaker den fantastisk godt.
Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en skikkelig hverdagsmiddag. Du steker den ferdig i ovnen.
Lammerull er en velsmakende rett spesielt når du krydrer med sursøt løk- og persillesaus.
Denne måten å tilberede og krydre makrell på er typisk marokkansk. Og smaker fortreffelig også med makrell fra norske farvann.
Vilt også kanin, har alltid vært en viktig del av kajunsk kokekunst - det var den eneste form for kjøtt de første nybyggerne hadde.
I Russland kalles disse posteiene pirozhki eller vatrushki. I denne oppskriften får du valget mellom pirogdeig (med gjær) eller tertedeig.
Dette er en deilig salat du kan nyte som den er, eller ha som tilbehør til deilige kjøttretter eller gryter. Her er oppskriften
Sausen kan fryses, lag derfor gjerne dobbel porsjon. En sterk og kraftig saus som smaker godt en kald vinterdag.
Ingenting er så godt som en gryte med ishavsrøye, blåskjell og reker. I denne oppskriften bruker du fiskekraft som du får oppskriften på. Du kan også bruke fiskebuljong.
Blomkål sammen med hvitsaus og baconstrimlene gir deg et lett og sommerlig måltid på få minutter. Selvfølgelig kan du nyte denne retten hele året.
Blomkål sammen med hvitsaus og reker gir deg et lett måltid på få minutter. Det kan du nyte hele året.
Du kan ikke gjøre feil med bakte poteter - det blir alltid suksess. Variasjonsmulighetene er mange, og det er et lettvint spise